18ο ATHENS TECHNOPOLIS JAZZ FESTIVAL 2018


Άνοιξαν χθες οι πύλες της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων στο 18ο ATHENS TECHNOPOLIS JAZZ FESTIVAL 2018 , και μέχρι την Κυριακή 10 Ιουνίου θα μας χαρίσει 7 μέρες υπέροχης jazz εμπειρίας. Σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του αγαπημένου -και ενήλικου πλέον- φεστιβάλ, η πιο jazz σκηνή της πόλης θα υποδεχτεί 21 μουσικά σχήματα, με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να έχουν για πρώτη φορά τη δική τους συμμετοχή κάνοντας τον international αέρα του φεστιβάλ ακόμα πιο εντυπωσιακό! Την εορταστική αυτή ατμόσφαιρα θα συμπληρώνουν μεγάλες παράλληλες εκδηλώσεις που παρουσιάζονται αναλυτικά στο πρόγραμμα αλλά και απρόσμενες εκπλήξεις.


Την χθεσινή ημέρα άνοιξαν στην κεντρική σκηνή, οι οι “Greek Jazz Virtuosos”: Athens Big Band feat. Dimitris Tsakas & Vassilis Xenopoulos, στη συνέχεια η νέα μουσική πρόταση του φεστιβάλ, “Mihalis Kalkanis Live” και η βραδιά ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση του μουσικού σχήματος που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, “John Balikos Trio”.


Στις παράλληλες εκδηλώσεις η φωτογραφική ομάδα METAPolis παρουσίασε στις"Δεξαμενές καθαρισμού" την έκθεση “W” μια έκθεση σε γένος θηλυκό, ενώ η ομάδα Greek Instagramers Events στους "Νέους φούρνους" και "Αποθήκη" τις εκθέσεις #my_greece και Image in Jazz.


περισσότερες φωτογραφίες εδώ