Τριήμερο event του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος στη Τεχνόπολη.


 Ξεκίνησε χθες με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, το τριήμερο event που διοργανώνουν η ομάδα του περιοδικού  ΦΩΤΟγράφος και της Photovision στις 26, 27 και 28 Μαΐου 2018 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.



Διαλέξεις, σεμινάρια, εκθέσεις, διαγωνισμοί και live φωτογραφήσεις, με το κύριο ενδιαφέρον να συγκεντρώνει το στρογγυλό τραπέζι και συζήτηση με θέμα: "Πού πάει η φωτογραφία;", στην οποία ακαδημαϊκοί, θεωρητικοί και επαγγελματίες από τον χώρο της φωτογραφίας και των εικαστικών τεχνών συζητούν για το μέλλον της φωτογραφίας, επιχειρώντας να δώσουν τη δική τους ανάλυση σε σύγχρονα ερωτήματα.




Μεταξύ άλλων παρουσιάζουν μέρος της δουλειάς τους οι φωτογραφικές ομάδες:

 X-Photographers
Η ελληνική κοινότητα των X-Photographers επισκέπτεται την Τεχνόπολη και παρουσιάζει επιλεγμένα έργα στο πλαίσιο μιας φωτογραφικής έκθεσης. 
• iFocus
Η iFocus community θα παρουσιάσει την πρώτη της ομαδική έκθεση με τίτλο «Η μελαγχολική μου τέχνη ασκώντας», ενώ παράλληλα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους δημιουργούς της ομάδας.
• Αthens Art Studio
Η έκθεση παρουσιάζει τα έργα των σπουδαστών και μελών της φωτογραφικής ομάδας Team Art, η οποία έχει δημιουργηθεί από τους ιδρυτές του στούντιο και πρώην σπουδαστές.
• Greek Instagramers Events
Η φωτογραφική κοινότητα Greek Instagramers Events διοργανώνει και επιμελείται την ομαδική έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας “PEOPLE”.