Οι Empty Frame κυκλοφορούν σε διαδικτυακή μορφή το soundtrack που συνέθεσαν για την χορευτική παράσταση Hands/Χέρια.






Ενάμιση χρόνο πριν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βρεθήκαμε στα καθίσματα του θεάτρου Όλβιο παρακολουθώντας μια παράσταση χορού της ομάδας Still Pilgrim Paradox, επενδυμένη μουσικά και σε ζωντανή εμφάνιση από τους #Empty Frame.

Η παράσταση αυτή είχε έρθει λίγο μετά την συνεργασία των Empty Frame στην παραγωγή του σίριαλ ΗΡΩΙΔΕΣ από το MEGA Channel, στο οποίο έγραψαν και ηχογράφησαν τη μουσική επένδυση.

Γράψαμε τότε ότι, φαίνεται να τους "πηγαίνει" αυτός ο ρόλος, της σύνθεσης δηλαδή μουσικής επένδυσης για μια νεανική σειρά της τηλεόρασης αλλά και την εγγραφή μιας υπέροχης πραγματικά μουσικής επένδυσης για την χορευτική παράσταση Hands/Χέρια της ομάδας Still Pilgrim Paradox.
Σήμερα μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε και στο σπίτι, με τα ακουστικά (προτείνεται) για 32 λεπτά  όλο το μουσικό έργο τους.

"Οι Empty Frame με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια", όπως αναφέρουν σε δελτίο τύπου, κυκλοφόρησαν χτες 4/1 σε διαδικτυακή μορφή, μέσω της σελίδα τους στο Bandcamp το soundtrack της παράστασης, εμπλουτισμένο και με ένα επιπλέον κομμάτι τους.
Ζητούν  από τους φίλους τους να ακούσουν και για όσους θέλουν και μπορούν να αγοράσουν, στηρίζοντας έτσι την συνέχεια της προσπάθεια τους.

Νομίζουμε ότι πράγματι το αξίζουν!!
https://emptyframe.bandcamp.com/…/hands-original-soundtrack…