The Noise Figures | Empty Frame | The Cave Children- LIVE - ΡΟΜΑΝΤΖΟ Παρασκευή 27 Ιουνίου| 20:00




Το All About Music εγκαινιάζει τη νέα του εποχή με μια βραδιά πιο διαγαλαξιακή και από το Μουντιάλ. Το πάρτυ που όλοι περιμέναμε ξεκινάει στο Ρομάντσο την Παρασκευή 27 Ιουνίου, ημέρα που ακόμη κι οι εθνικές ομάδες έχουν ρεπό στη Βραζιλία ελπίζοντας να μην το χάσουν.

Όλοι εσείς που είστε πιο κοντά στην Αθήνα σε σχέση με το Μπέλο Οριζόντε θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά τους

The Noise Figures | Empty Frame | The Cave Children
ενώ θα ακολουθήσει after party με τους γνωστούς άγνωστους και μονίμως επικηρυγμένoυς συντάκτες του allaboutmusic.gr

Σας περιμένουμε όλους να γνωριστούμε, να χορέψουμε και να χτυπηθούμε σε ένα μίνι-φεστιβάλ για τα αυτιά σας μόνο.

Είσοδος Δωρεάν, Διάθεση για πάρτυ υποχρεωτική.


Live εμφανίσεις από:

The Noise Figures
Οι Noise Figures, το ντουέτο του Γιώργου Νίκα και του Στάμου Μπάμπαρη, δημιουργήθηκαν το 2012 και μας πηγαίνουν ένα rock'n'roll ταξίδι με αναφορές στην Καλιφόρνια των 60’s, εμπνεόμενοι από εμπειρίες δρόμου, παραισθησιογόνων και κοριτσιών της διπλανής πόρτας.

Empty Frame
Οι Empty Frame δημιουργήθηκαν το 2005 και είναι από τα πιο δημοφιλή ελληνικά εναλλακτικά σχήματα.
Χρησιμοποιούν κλασσικά ευρωπαϊκά όργανα όπως τσέλο, βιολί και πιάνο, σε συνδυασμό με κιθάρες, τύμπανα και μπάσο, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό αποτέλεσμα το οποίο είναι δύσκολο να κατηγοριοποιηθεί σε κάποιο μουσικό είδος.

The Cave Children
Οι Cave Children είναι μία τετραμελής psychedelic-pop μπάντα από την Αθήνα. Ονειρικές μελωδίες και ωμά garage rock ξεσπάσματα συνδυάζονται και συντροφεύουν σαρκαστικούς υπαρξιακούς στίχους.
Έγιναν γνωστοί ως μέρος της Αθηναϊκής underground σκηνης το περασμένο έτος και το ντεμπούτο τους αναμένεται μέσα στο 2014.

Ρομάντσο Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Το κτίριο της Αναξαγόρα 3-5 ήταν η έδρα του περιοδικού «Ρομάντσο» για περισσότερα από 60 χρόνια, στεγάζοντας επίσης αρκετές δημοφιλείς λαϊκές εκδόσεις των δεκαετιών ’50 μέχρι και ’80 όπως το «Πάνθεον» και η «Βεντέτα». Το «Ρομάντσο» αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος της ιστορίας των ελληνικών μεταπολεμικών περιοδικών σε όλες τις περιόδους της έκδοσής του. 

Το ιστορικό κτίριο του Ρομάντσο έχει αποκατασταθεί αρχιτεκτονικά σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο someofnine με σκοπό να αφαιρεθούν όλα τα πρόσθετα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των ετών χρήσης του και να προσεγγίσει την αρχική αρχιτεκτονική του μορφή. Το μαρμάρινο κλιμακοστάσιο αποκαταστάθηκε, ο ακάλυπτος μεταμορφώνεται σε έναν αστικό κήπο και οι φωταγωγοί που διατρέχουν το σύνολο της κατασκευής αποτελούν πλέον τον φωτεινό πυρήνα της εσωτερικής όψης του κτιρίου.

Το Ρομάντσο, το πρώην κτίριο γραφείων – τυπογραφείων του ομώνυμου ιστορικού εντύπου, αποτελείται ταυτόχρονα από μια θερμοκοιτίδα – χώρους γραφείων δραστηριοποίησης νέων επιχειρήσεων του δημιουργικού χώρου και ένα πολιτιστικό κέντρο, ανοιχτό στο κοινό, με καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων.