Έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης Δήμου Κορυδαλλού


15+ διαφορετικές αντι-ΛΗΨΕΙΣ του χώρου, του χρόνου, της φύσης, των ανθρώπων, των συναισθημάτων. Ματιές διαφορετικές, εστιασμένες σε πρόσωπα, αγαπημένα, σε πρόσωπα άγνωστα, στο περιβάλλον, σε σημάδια του χρόνου, με τον τρόπο που ό κάθε καλλιτέχνης αντιλαμβάνεται και εκφράζει μέσα από τα έργα του.
15+ σπουδαστές στο Εργαστήρι Τέχνης Κορυδαλλού παρουσιάζουν τη δουλειά τους στα πλαίσια της έκθεσης που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού.
Συμμετέχουν: Τάσος Διονυσάτος, Ράνια Ζαννιά, Φώτης Θεοδωρακόπουλος, Κωνστα-ντίνος Θωμαϊδης, Δήμητρα Καββαδά, Σωκράτης Κελαϊδήτης, Καίτη Κουκούλη, Γιώτα, Νικολαϊδη Ηλίας Νικολάου, Μιρέλα Νοβάκεβιτς, Νατάσα,Δαβιδέλη, Έφη Ρουφαγάλα, Ηλίας Τζιράκης, Γιώργος Τσίγκας, Βίκυ Φρακολάκη.
Καλλιτεχνική επιμέλεια/ Καθηγητής: Χρίστος Σιμάτος. Εγκαίνια: Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 7.30μ.μ. στον Χώρο Τέχνης "Κ" του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού.
Τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού αποτελούν έναν από τους πιο δημιουργικούς θεσμούς στην πόλη. Μέλος του δικτύου εικαστικών εργαστηρίων του Υπουργείου Πολιτισμού, το εργαστήριο δεν σταμάτησε να παρουσιάζει συνεχώς νέες εικαστικές προτάσεις, να διευρύνει τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τόσο εντός του πλαισίου της Σχολής, όσο και να «παρεμβαίνει» δημιουργικά στα δρώμενα της πόλης μας. Στο τμήμα φωτογραφίας των ΕΡΤΕΚΟ διδάσκεται η επεξεργασία ψηφιακής εικόνας, η χρήση των φακών, ο σκοτεινός θάλαμος, οι τεχνικές της ασπρόμαυρης και της έγχρωμης φωτογραφίας, η αισθητική του φωτογραφικού κάδρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις