LIVE TANGO WITH LIONS + EMPTY FRAME 18/11 στο ΤΩΡΑ Κ44

Tango With Lions & Empty Frame
18/11
ΤΩΡΑ Κ44
Ώρα έναρξης 22.00
Είσοδος ελέυθερη
...

Οι Tango with Lions είναι μια μεταβαλλόμενη μουσική κολλεκτίβα που σχηματίστηκε το 2007 από την Κat (Κατερίνα Παπαχρήστου), μια νέα μουσικό η οποία ως μπασίστρια και τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με πολλά συγκροτήματα της αγγλόφωνης indie/alternative σκηνής. Με τη μουσική επένδυση των ημερολογίων της και επηρεασμένη από την επικαιρότητα, από βιβλία, από τις αγαπημένες της ταινίες και μουσικές, ηχογράφησε με τον Ottomo στο Fab Liquid Studios τον πρώτο της δίσκο με το όνομα Tango with Lions, με την πολύτιμη βοήθεια μουσικών που προσέθεσαν το προσωπικό τους στυλ. Ο δίσκος, περιέχει κομμάτια σε ακουστικό κυρίως ύφος, με διάθεση αμερικανικής φολκ και με την ιδιαίτερη φωνή της Κat να μας καθοδηγεί μέσα στην ατμόσφαιρα των τραγουδιών.

Οι Empty Frame είναι ένα alternative rock συγκρότημα από την Αθήνα. Είναι μαζί από τον Νοέμβριο του 2005. Έχοντας δώσει το στίγμα τους σαν ένα κατεξοχήν live συγκρότημα, θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο, τον οποίο μόλις ολοκλήρωσαν ύστερα από εντατική δουλειά δύο ετών, καθώς και νέο υλικό.
Σκοτεινή αλλά και ρομαντική ατμόσφαιρα, κιθαριστικές εξάρσεις, λυρισμός και έγχορδα, που σε συνδυασμό με τις πολλές και διαφορετικές επιρροές του συγκροτήματος βγάζουν ένα αποτέλεσμα τελείως ξεχωριστό.

www.myspace.com/kaschialoveslions
www.myspace.com/theemptyframe

tangowithlions@gmail.com
theemptyframe@gmail.com

Δείτε περισσότερα