Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα την ΓΥΝΑΙΚΑ.

Η συμμετοχή μου στην έκθεση ΓΥΝΑΙΚΑ

Σάββατο 11 Μαρτίου.
 Στο Public Café του Public Συντάγματος Ώρα: 11:00 – 20:00 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Pepper 96.6 παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη θηλυκή πλευρά της ζωής μέσα από τη μουσική, την τέχνη, την δημοσιογραφία και το επιχειρείν σε ένα ολοήμερο event στο κέντρο της Αθήνας με live εμφανίσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις.
Στα πλαίσια της μεγάλης γιορτής ο Pepper 96.6 και η ομάδα μας #Greek Instagram Events διοργανώνουν μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα την ΓΥΝΑΙΚΑ
Η έκθεση «ΓΥΝΑΙΚΑ» αποτελείται από 38 φωτογραφίες καλλιτεχνών του Ιnstagram που αποτύπωσαν τον ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία μας, μέσα από την ιδιαίτερη προσωπική τους ματιά. Εγκαινιάζεται το Σάββατο 11/3 και θα διαρκέσει δυο εβδομάδες. 
Για να δημιουργηθεί η ομαδική έκθεση Γυναίκα, δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 132 ταλαντούχοι φωτογράφοι, τα έργα των οποίων θα παρουσιάζονται σε Video προβολή κατά την διάρκεια των εγκαινίων. Η τελική επιλογή των 38 φωτογραφιών που αποτελούν την έκθεση έγινε από τριμελή επιτροπή του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper 96.6. 
Συμμετέχουν οι:  Αγιαννίδη Έλλη, Αλεξίου Αλεξάνδρα, Αποστολόπουλος Θεόδωρος, Αραμπατζάνη Μαρία, Ασπρογιάννης Ιωάννης, Βασιλειάδης Γιώργος, Βέργαδος Γιώργος, Γελαδάκη Κλεοπάτρα, Δαλαμάγκα Σοφία, Δάλκος Αλέξανδρος, Ζέρβα-Θεοδώρου Μαρία, Ζορμπάς Χρήστος, Κάβουρα Δάφνη-Ευαγγελία, Καλαβρουζιώτης Ανδρέας, Καρανάνος Γιώργος, Κασφίκη Μαρίνα, Κόλλιας Αλέξανδρος, Κονιδάρης Νίκος, Κούβδου Βασιλική, Κουμπούρη Μάριον, Κουρουβασίλης Ιγνάτιος, Κωβαίου Αμαλία, Μακρυγιάννη Κατερίνα, Ματραπάζη Ιωάννα, Μπουγκάς Ιπποκράτης, Ντάσιου Ζησούλα, Παπαιωάννου Φωτεινή, Παππά Ευγενία, Πέππας Χρήστος, Πουλής Φίλιππος, Πώχου Βάσω, Στίγκας Θεόδωρος, Τζανακάκη Μαρία, Τσαουσίδου Ξανθίππη, Τσουλόφτας Μάξιμος, Φίλιππα Σουζάνα, Χατζηνικολάου Λίλυ, Χρυσοχοΐδης Κυριάκος.

O Pepper εγκαινιάζει την ομαδική έκθεση «Γυναίκα»

Ο Pepper 96.6 και η καλλιτεχνική ομάδα Greek Instagram Events γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και διοργανώνουν μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα την "ΓΥΝΑΙΚΑ", στο πλαίσιο της Ms Pepper που επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αναστατώνει το Public Συντάγματος. Ποιοι ταλαντούχοι φωτογράφοι και λάτρεις του instagram συμμετέχουν. 
Η έκθεση αποτελείται από 38 φωτογραφίες καλλιτεχνών του Ιnstagram που αποτύπωσαν τον ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία μας, μέσα από την ιδιαίτερη προσωπική τους ματιά.
Η έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο 11/3 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Public Συντάγματος, στα πλαίσια των εκδηλώσεων Ms Pepper και θα φιλοξενηθεί για δύο εβδομάδες.
Για να δημιουργηθεί η ομαδική έκθεση «Γυναίκα», δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 132 ταλαντούχοι φωτογράφοι, τα έργα των οποίων θα παρουσιάζονται σε Video προβολή κατά την διάρκεια των εγκαινίων.
Η τελική επιλογή των 38  φωτογραφιών που αποτελούν την έκθεση έγινε από τριμελή επιτροπή του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper 96.6.
Συμμετέχουν οι:
Αγιαννίδη Έλλη, Αλεξίου Αλεξάνδρα, Αποστολόπουλος Θεόδωρος, Αραμπατζάνη Μαρία, Ασπρογιάννης Ιωάννης, Βασιλειάδης Γιώργος, Βέργαδος Γιώργος, Γελαδάκη Κλεοπάτρα, Δαλαμάγκα Σοφία, Δάλκος Αλέξανδρος, Ζέρβα-Θεοδώρου Μαρία, Ζορμπάς Χρήστος, Κάβουρα Δάφνη-Ευαγγελία, Καλαβρουζιώτης Ανδρέας, Καρανάνος Γιώργος, Κασφίκη Μαρίνα, Κόλλιας Αλέξανδρος, Κονιδάρης Νίκος, Κούβδου Βασιλική, Κουμπούρη Μάριον, Κουρουβασίλης Ιγνάτιος, Κωβαίου Αμαλία, Μακρυγιάννη Κατερίνα, Ματραπάζη Ιωάννα, Μπουγκάς Ιπποκράτης, Ντάσιου Ζησούλα, Παπαιωάννου Φωτεινή, Παππά Ευγενία, Πέππας Χρήστος, Πουλής Φίλιππος, Πώχου Βάσω, Στίγκας Θεόδωρος, Τζανακάκη Μαρία, Τσαουσίδου Ξανθίππη, Τσουλόφτας Μάξιμος, Φίλιππα Σουζάνα, Χατζηνικολάου Λίλυ, Χρυσοχοΐδης Κυριάκος