Empty Frame - Live @ Death Disco Παρασκευή 23/1



Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου οι Empty Frame ανεβαίνουν ξανά στο δικό τους μοναδικό rock άρμα και ορμούν στη σκηνή του Death Disco για μια ξεχωριστή συναυλία.

Επειτα από μια δημιουργική απουσία από τις live εμφανίσεις το συγκρότημα, με όπλο τις ξεχωριστές του μελωδίες, ετοιμάζεται να προσφέρει μια ακόμη νοσταλγική και συναισθηματική βραδιά.

Συνδυάζοντας τον λυρισμό και τη μελωδία, που μόνο τα κλασικά όργανα (πιάνο, τσέλο, βιολί) μπορούν να προσφέρουν, με τα ηλεκτρικά ξεσπάσματα (κιθάρες, μπάσο, τύμπανα) οι Empty Frame σε κάθε τους συναυλία δημιουργούν μια καθηλωτική ατμόσφαιρα και παρασύρουν το κοινό σε ένα μελαγχολικό και συνάμα αισιόδοξο ταξίδι.

Η μπάντα θα παρουσιάσει υλικό από το δεύτερο album, The Blackbird Flies, που βρίσκεται ήδη στις λίστες με τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2014, αλλά και από το αναγνωρισμένο ντεμπούτο της, They Think We Are Eskimos. Νέες συνθέσεις και μερικές εντελώς… πειραγμένες διασκευές συνθέτουν το μουσικό παζλ μιας από τις πιο πολυσυζητημένες μπάντες της εναλλακτικής σκηνής.