Οι EMPTY FRAME σε νέο ρόλο...

Empty Frame (-3)
Μετά την ακύρωση της συμμετοχής τους στην συναυλία του Δήμου Αθηναίων, σε ένδειξη αλληλεγγύης στους Συρους πρόσφυγες πολέμου, οι φίλοι τους είχαν την ευκαιρία να τους απολαύσουν σε πρόσφατη εμφάνιση τους στο Gagarin.
"10 Covers For A Funeral"
Για τους Empty Frame ο λόγος και την συμμετοχή τους στη βραδιά "10 Covers For A Funeral". 

Διαβάζουμε λοιπόν στο avopolis.gr  από τον Άρη Καζακόπουλο: 
"(Power Out) από τους Empty Frame. Η πρώτη καλή εμφάνιση της βραδιάς. Οι Empty Frame παράλλαξαν ελαφρώς μόνο αυτό το εκρηκτικό κομμάτι, περνώντας διακριτικά το δικό τους στοιχείο. Τα έγχορδά τους ταίριαξαν γάντι στην ενορχήστρωση και ο παλμός τους βρισκόταν σίγουρα σε Funeral συχνότητες. Το χειροκρότημα του κοινού έντονο και δικαιολογημένο."

Όμως οι Empty Frame μας επιφυλάσσουν και μια γιορτινή έκπληξη. 
Στις 13 Γενάρη και ώρα 23:40 ξεκινάει στο MEGA η προβολή της σειράς Ηρωίδες. Μια σειρά (όπως διαβάζουμε), "με νεανική και σύγχρονη ματιά, με αιχμηρή και οξυδερκή γραφή, μια σειρά τολμηρή και σέξι που θα μας δώσει μια καινούργια προσέγγιση στην απεικόνιση της νέας γυναίκας του σήμερα..."
Όχι, δεν έγιναν ηθοποιοί..... Την μουσική επένδυση υπογράφουν και δείγμα της δουλειάς αυτής μπορούμε να παρακολουθήσουμε στο παρακάτω Trailer που ήδη προβάλλεται από το mega.