ΤΩΡΑ Κ44 / Σάββατο 23 Νοέμβρη: Empty Frame - Άγγελος Αϊβάζης | Blank Canvas
Empty Frame
Άγγελος Αϊβάζης | Blank Canvas
+Dj Set by Λατέρνατιβ
 
Είσοδος Ελεύθερη


Empty Frame

Έπειτα από σύντομη συνειδητή απουσία από τις συναυλίες εντός Αθηνών, οι Empty Frame, επιστρέφουν στο Κ44 για μία live εμφάνιση όπου θα παρουσιάσουν το επερχόμενο δεύτερο album τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.
Η συνταγή γνωστή και μοναδική: Εξαιρετικές μελωδίες με άψογο συνδυασμό οργάνων όπως το τσέλο, το βιολί και το πιάνο, αλλά και ηλεκτρικά ξεσπάσματα με κιθάρες γεμάτες overdrive.
Ακροβατώντας ανάμεσα στη folk, την indie και alternative rock, και με αρκετέςδόσεις κινηματογραφικών soundtracks οι συνθέσεις των Empty Frame προσφέρουν ένα ελκυστικό παζλ έντονων, σκοτεινών εικόνων και παρεμβατικών μελωδιών.
FB Page: https://www.facebook.com/pages/Empty-Frame/152372371471539


Άγγελος Αϊβάζης | Blank Canvas

Το πρότζεκτ 'Blank Canvas' αποτελεί την προσωπική δουλειά του Άγγελου Αϊβάζη παράλληλα με, και ανεξάρτητα από τα συγκροτήματα στα οποία συμμετείχε (Brainwash Squad, His Majesty t.K.o.S.).
Η δημιουργία του προέκυψε το καλοκαίρι του 2011 με τη διαδικτυακή κυκλοφορία του κομματιού 'Home'. Ο δίσκος αποτελείται από δέκα κομμάτια κάτω από την κοινή αισθητική του φολκ. Όπως δηλώνει και ο τίτλος, η βασική ιδέα είναι ότι σε κάθε κομμάτι πρωταγωνιστικό ρόλο έχει κ από ένα διαφορετικό φολκ όργανο σαν πρώτη ύλη για περαιτέρω πειραματισμούς, όπως το banjo στο ‘Accelerate’, το βραζιλιάνικο cavaquinho στο ‘It’s Been A While’ και ο μπαγλαμάς στο ‘Mary Jane Blues’. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 2012/13 σε Αθήνα και Λονδίνο. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβρη 2013.

FB Page:https://www.facebook.com/AngelosAivazisBlankCanvas

Δημοφιλείς αναρτήσεις