Τους απολαύσαμε!! live empty frame + isis M..


Ήταν μια Κυριακάτικη βραδιά του Φλεβάρη, πλημμυρισμένη από μελωδία και λυρισμό, με κυρίαρχα τα κλασσικά όργανα τσέλο και βιολί, με περίσσια θετική διάθεση και κέφι, σε ένα κοινό που γέμισε ασφυκτικά τον πολύ ωραίο χώρο τέχνης "Αλεξάνδρεια", που σχεδόν όλοι μεταξύ τους γνωρίζονταν. Η "συνάντηση" της Ίσιδας με τους EMPTY FRAME ασφαλώς ήταν ένα ενδιαφέρον ραντεβού για τους κοινούς τους φίλους. 
Η Ίσις  άνοιξε τη βραδιά με ένα 25λεπτο προσωπικό της ηλεκτροακουστικό project, μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και φαντάζομαι για τους περισσότερους, που γενικά άφησε καλές εντυπώσεις σαν προσπάθεια, ειδικά τα μέρη εκείνα που έδενε απόλυτα η κινούμενη εικόνα των οικογενειακών στιγμών στη θάλασσα, με την μελωδικότητα του ακουστικού τσέλου.

Οι Εmpty frame για μια ακόμα φορά απόδειξαν πως μπορούν ταυτόχρονα να "συγκινήσουν" και να ακούγονται από διαφορετικές γενιές ανθρώπων από  10χρονα παιδιά έως πολύ "μεγάλους νέους". Με ένα ρεπερτόριο από παλιά και ολοκαίνουργια κομμάτια τους, με διασκευές κλασικών rock αλλά και ρεμπέτικων, με διάθεση αυτοσχεδιασμού και ελεύθερης προσαρμογής, μας ταξίδεψαν μελωδικά, "βγάζοντας" μας για  λίγο έξω από τη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε. Η προσθήκη διασκευασμένων τραγουδιών των Beatles αλλά και ρεμπέτικων "κάποιας" προηγούμενης εποχής όπως το "Κάρμεν", δείχνουν ότι η μουσική τους παιδεία και επιρροή έρχεται από μακρυά στον χρόνο, ενώ έχουν τη δημιουργικότητα εκείνη να τολμούν να "πειράζουν" με σύγχρονο νεανικό τρόπο ακόμα και ...Βαμβακάρη, με σεβασμό αυτογνωσία αλλά και με διάθεση πειραματισμού και ανανέωσης.

Και όπως είπαν, αυτή ήταν η ακουστική τους πλευρά και εκδοχή. Στις 21 Μάρτη  , με πλήρη ηλεκτρική και ηλεκτρονική  "περιβολή",  περιμένουν τους φίλους τους  στο Αn CLUB στα Εξάρχεια.