Τρίτη 26/2 στο «Παλλάς», ένα μοναδικό κονσέρτο από τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ

Χρονιά αφιερωμένη στο μεγάλο μας ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη το 2013 και με αυτή την αφορμή η Σόνια Θεοδωρίδου, εξέχουσα προσωπικότητα και μεγάλη σοπράνο καταφθάνει στην Αθήνα, στο «Παλλάς», για ένα και μοναδικό κονσέρτο.

Έτσι, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, στις 21.00 η θεατρική σκηνή θα πλημμυρίσει με νότες, καθώς 14 τραγούδια του συνθέτη Αθανασίου Σίμογλου βασισμένα σε ποίηση Καβάφη, θα παρουσιαστούν από τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, με την Ορχήστρα Mobile, υπό τη διεύθυνση του Θεόδωρου Ορφανίδη. Στο πιάνο ο Μάρκος Κώτσιας.

Να σημειωθεί δε πως η βραδιά, που θα σκηνοθετηθεί από τον Γιώργο Νανούρη, θα πλαισιωθεί από απαγγελίες ποιημάτων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από την αγαπημένη συγγραφέα Victoria Hislop και τον ηθοποιό Τάσο Νούσια που το ελληνικό κοινό τους λάτρεψε με αφορμή τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, Το Νησί, ενώ θα συμμετέχουν και 16 έφηβοι από τη θεατρική ομάδα της κ. Χαρούλας Σαμπατάκου του 15ου Λυκείου Αθηνών.
Χρονιά αφιερωμένη στο μεγάλο μας ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη το 2013 και με αυτή την αφορμή η Σόνια Θεοδωρίδου, εξέχουσα προσωπικότητα και μεγάλη σοπράνο καταφθάνει στην Αθήνα, στο «Παλλάς», για ένα και μοναδικό κονσέρτο.Δημοφιλείς αναρτήσεις