Empty Frame: live εμφάνιση σε φεστιβάλ στον Ωρωπό.



Οι Empty Frame, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αθηναϊκές μπάντες της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής, θα εμφανιστούν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 στο πλαίσιο του Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ του Ευρωπαϊκού Μουσείου Νέων, που θα πραγματοποιηθεί στον Ωρωπό, παρέα με τους Μαύρες Κιμωλίες, The Lobby, Αδικαιολογήτως Απών.



Η εθελοντική οργάνωση «Πολίτες εν δράσει» φέρνοντας κοντά νέους από την Ελλάδα και την Τουρκία σε ένα φεστιβάλ δρόμου με:
συναυλίες
παραστάσεις
εκθέσεις
συναντήσεις με ιστορίες και παραμύθια
εργαστήρια τέχνης για νέους
 Καθημερινά από τις 11.00 – 24.00
Η τέχνη των νέων μεταβάλλεται συνεχώς και αλλάζει, όπως και οι ίδιοι οι νέοι άλλωστε και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να χωρέσει στους τοίχους ενός μουσείου. Είναι μια τέχνη βιωματική και συναρπαστική!Η ιδέα του «Μουσείου των Νέων» στηρίζεται στις παραπάνω αρχές κι έχει ως στόχο:
Η νεανική τέχνη είναι μια τέχνη του δρόμου, μια τέχνη ανοικτή στην κοινότητα, μέσα από την οποία οι νέοι εκφράζουν τα συναισθήματά, τις ιδέες, τις ανάγκες τους. Είναι μια τέχνη που εκφράζει και διαμορφώνει τα όνειρα τους.
Να ενθαρρύνει τους νέους δημιουργούς και να προωθήσει τη δικτύωση μεταξύ νέων καλλιτεχνών από τις δύο χώρες.
Να ενδυναμώσει το διαπολιτισμικό διάλογο μέσω της τέχνης.
Να διαμορφώσει ενεργούς συμμετέχοντες στην καλλιτεχνική και πολιτιστική ζωή και όχι απλούς καταναλωτές.
Να δώσει στους νέους την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να κατανοήσουν την έννοια και τις δυνατότητες της διευρυμένης Ευρώπης και του ρόλου τους σε αυτή.
Το πρόγραμμα έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και δράσης μεταξύ νέων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Τουρκία και θα αποτελέσει μοντέλο για αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον. Μετά το φεστιβάλ στην Ελλάδα θα ακολουθήσει ανάλογη δράση τον Απρίλιο του 2012 στην Άγκυρα-Τουρκία.