Art4All: 2 χρόνια artspot.gr

art4all
Το artspot.gr στα πλαίσια των γενεθλίων του για τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, πραγματοποιεί ένα 4ήμερο event των μελών του “Art4All”, από τις 26 μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου στον ολοκαίνουργιο πολυχώρο Pandou, στου Ψυρρή.

phoca_thumb_l_isogio3Ο πολυχώρος Pandou ειναι πολυεπίπεδος, με υπόγειο κελάρι που φιλοξενεί εικαστικές εκθέσεις, εστιατόριο-bar και αυτόνομη μουσική σκηνή και ειδικά για το Art4All event θα έχει μειωμένο κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών του για τα μέλη της κοινότητας Artspot.gr!

Τα μέλη της ιστοσελίδας θα παρουσιάσουν την δουλειά τους σε μια 4ήμερη γιορτή όπου θέατρο, μουσική, χορός, εικαστικά, φωτογραφία και κόσμημα συναντώνται ,προσφέροντας ένα ιδιαίτερα ποικίλο και ενδιαφέρον πρόγραμμα για τον επισκέπτη.Τα εγκαίνια του event θα γίνουν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:00μ.μ. και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου με το γενέθλιο πάρτυ του artspot.gr που θα ξεκινήσει στις 20:00μ.μ με την κοπή της τούρτας.

Κατά την διάρκειά του 4ημέρου θα υπάρχουν προβολές ταινιών μικρού μήκους/ documentary όπου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μέλη και οι επισκέπτες.


Info:

Φορέας Διοργάνωσης: «ΑRTSPOT Εταιρεία Προώθησης Πολιτισμού» - Αστική Μη Κερδοσκοπική
Ιστοσελίδα Ηλεκτρονικής Κοινότητας: http://www.artspot.gr
Εκδήλωση: Artspot Event – “Art4All”
Χώρος: Pandou, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή – Αθήνα, τηλ. 210 3314601-02, www.pandou.gr
Διάρκεια: 26 Νοεμβρίου - 29 Νοεμβρίου 2009
Ώρες Λειτουργίας: Πε - Παρ: 17:00 - 00:00, Σαβ – Κυρ: 13:00 – 01:00

Είσοδος Ελεύθερη


Πληροφορίες Συμμετοχής Καλλιτεχνών
: http://www.artspot.gr , http://www.artspot.gr/birthday/birthday-call.pdf

Facebook page: http://www.facebook.com/event.php?eid=171810623024

Υπεύθυνη Διοργάνωσης: Ανδριανή Αμπάβη, birthday@artspot.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Υπεύθυνος Χορηγών: Γιώργος Δρακάκης, info@artspot.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: www.artmagazine.gr , www.pathfinder.gr